AGENDA

Full program of Circular Fashion Summit on 28th September 2019 at Station F, Paris

CFS_SPONSOR_17 Copy 7.jpg

MASTER STAGE : INDUSTRY PANELS

8.40 - 9.10

(30 minutes)

BREAKFAST & REGISTRATION

We welcome all Attendee, Guest, and Press Pass holders to enjoy the morning coffee and networking.


9.10 - 9.30

(20 minutes)

SUMMIT WELCOME & OPENING

Evelyn Mora, Consultant & Founder, Helsinki Fashion Week
Samira Rafaela, Member, European Parliament
Lorenzo Albrighi, Co-founder & CEO, Lablaco
ShihYun (Eliana) Kuo, Co-founder & COO, Lablaco


9.30 - 10.30

(60 minutes)

 

Panel 1 : Design_ Upcycling for Good

Moderator
Felix Petty, Fashion Editor, iD UK

Speakers
Jeffrey Hsu, Chief Innovation Marketing Officer, NEWTECH Textile & Technical Advisor, The Mills
Kristen Nuttall, Senior Sustainability Design, adidas
Yama Saraj, Founder, Sensai & Yama Consulting
Andrea Rosso, Creative Director, DIESEL Living & Founder, MYAR
Amanda Parkes, Chief Innovation Officer, Future Tech Lab

10.30 - 11.30

(60 minutes)

Panel 2 : Technology_ Blockchain & Traceability

Moderator
Noémie Balmat, Founder, Futur404

Speakers
Christine Goulay, Senior Sustainable Innovation Manager, Kering Group
Fabian Vogelsteller, Founder, Lukso & former Lead DApp Developer, Ethereum
Karen Harvey, Founder, Fashion Tech Forum
Luca Comparini, Blockchain Lead, IBM France
Fabio Di Liberto, Strategic Relations Advisor, ISKO


11.30 - 12.30

(60 minutes)

Panel 3 : Sustainability_ The Power of Recirculation

Moderator
Carina Hopper, Sustainability Lecturer, ESMOD ISEM Fashion Business School

Speakers
Lilian Liu, Sustainability Strategist, Futerra
Nicola Giuggioli, Founder & CEO, Eco Age
Orsola de Castro, Founder, Fashion Revolution
Sennait Ghebreab, Program Leader BA Fashion Business, Istituto Marangoni London
Dana Thomas, Journalist, The New York Times Style & Author, FASHIONOPOLIS: The Price of Fast Fashion and the Future of Clothes


12.30 - 13.00

(30 minutes)

GOALS & COMMITMENT ANNOUNCEMENT

Evelyn Mora, Consultant & Founder, Helsinki Fashion Week
Patrick Duffy, Founder, Global Fashion Exchange
Shaway Yeh, Founder, YehYehYeh & Group Style Editorial Director, Modern Media Group
Isabelle Lefort, Co-Founder, Paris Good Fashion
Doina Ciobanu, Model, Next Model & Ambassador, No More Plastic
Sami Miro, Impact Fashion Designer & Influencer, Sami Miro Vintage

13.00 - 14.00

(60 minutes)

NETWORKING & Q&A

We welcome all Attendee, Guest, and Press Pass holders to enjoy the light lunch and QA networking.

CFS_SPONSOR_17 Copy 9.jpg

 OPEN PLATFORM : IMPACT DESIGN HUB

9.00 - 17.00

 

IMPACT DESIGN HUB - Meet designers of the future, with direct conversation.

We welcome everyone to enjoy the Lablaco Impact Design Hub with free entrance.

IMPACT DESIGN HUB
is a curated design collective of avant-garde and sustainable designers creating waves of accelerating Circular Design in the fashion industry, which will be showcased during the Circular Fashion Summit powered by Lablaco.